De buitenlak met buitengewone prestaties voor de buitenschilder!

Vakmanschap 

Van nu

 

Wijzonol staat voor Nederlands vakmanschap van nu. We ontwikkelen verf, waarmee professionele schilders en kritische DHZ-ers in de typisch Nederlandse omstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk kunnen leveren.

Schilderen is een ambacht. Dat begrijpen we bij Wijzonol. Al 100 jaar maken wij met veel liefde en toewijding Nederlandse vakverf met de modernste technieken. 

In ons R&D laboratorium zijn verfwetenschappers dagelijks in de weer met vernieuwing en verbetering van producten en processen. Een innovatie is voor Wijzonol duurzaam als het nieuwe of verbeterde product niet alleen bijdraagt aan het bedrijfsresultaat of een schoner milieu, maar als klanten er ook daadwerkelijk een beter product mee in handen krijgen.

 

Voor meer informatie over Wijzonol, kunt u terecht op:

www.wijzonol.nl

Verf en duurzaamheid... Kan dit samen?

Jazeker! Wist je dat dit inderdaad wel samen kon. Steeds meer verven worden duurzamer gemaakt. Fabrikanten kijken naar de toekomst en gaan steeds meer voor duurzaamheid. Zo zorgen ze goed voor onze nieuwe generatie. Wijzonol is hier bijvoorbeeld een grote voorloper op. Zij zijn erg bezig met de toekomst. De fabrikant gebruikt voor deze verven andere soort grondstoffen. De ze producten worden geproduceerd met biobases technology. Dit betekent dat ze bij de productie gebruik maken van biobases grondstoffen ipv fossiele grondstoffen.

Fossiele grondstoffen, zoals aardolie, ziojn ontstaan in duizenden jaren en kunnen opraken. De verpakking is voor 100% gemaakt van plastic uit consumenten afval. Oftewel, post consumer recyclaat. Binnen de verfindustrie is Koninklijke van Wijhe Verf de eerste op het gebied van duurzame verpakkingen. 

Hoe kun je deze verven herkennen? Op de emmer en/of blik staat een duurzaamheidslogo vermeld. 

Meer informatie over de duurzaamheid van Wijzonol vindt u op:

www.wijzonol.nl/duurzaamheid